SERIE CARD OMV BASIC:   710109 - 204314 - CNP / CIF:   

Info CARD OMV

 

Conferinta Online

 

PRIMA PAGINA

Birou Virtual

UTILIZATOR: (CNP/CIF)

PAROLA: (primita pe mail)

 

Reduceri la Parteneri

Oriunde vezi acest afis!
catalog parteneri »

 

 

 

 

Ovidiu Domide aduce încă un trofeu pentru A-CAR România Imprimare Email

Sursa : adevarul.ro (adev.ro/nvc271)

TRANSCARPATIC Rally Raid, competiţia născută din pasiune și-a incheiat stagiatura. Cel mai valoros trofeu, al prieteniei și al respectului, a fost ridicat de pe crestele munţilor și purtat în inimi până la malul mării cu entuziasm și efort de concurenti, mecanici, arbitri și de toţi cei implicaţi în organizarea și desfășurarea acestui raliu.

A X-a ediție TRANSCARPATIC Rally Raid s-a desfășurat în perioada 22 – 26 septembrie și a reunit la start 33 de echipaje auto-moto din  Italia, Israel, Rusia și România. De pe crestele munților la malul mării, 1.135 de kilometri de aventură și emoție împărțiți în cinci etape, au făcut deliciul concurenților.

Printre participanți s-au numărat și doua echipaje A-CAR. Unul format din pilotul Ovidiu Domide și navigatorul Daniel Nistor, cei care au cucerit deja de trei ori locul I la edițiile precedente ale Transcarpaticului, cât și Trofeul „Paul Badea”, pus la bătaie în prima etapă a ediției 2015 a Campionatului Național de Rally Raid ce s-a desfășurat în luna mai, în județul Satu Mare. Echipa formată din Ovidiu Domide și Daniel Nistor a reușit o evoluţie fantastică și de această dată, la volanul unui Nissan Patrol, ocupând locul întâi în clasamentul general.

Cel de-al doilea echipaj A-CAR, format din pilotul Adrian Rusu şi navigatorul Radu Ilea, a fost nevoit să abandoneze în a doua zi de concurs în urma unor probleme tehnice, asta dupa ce se clasaseră pe locul 3, la proba Super Specială.