SERIE CARD OMV BASIC:   710109 - 204314 - CNP / CIF:   

Info CARD OMV

 

Conferinta Online

 

PRIMA PAGINA

Birou Virtual

UTILIZATOR: (CNP/CIF)

PAROLA: (primita pe mail)

 

Reduceri la Parteneri

Oriunde vezi acest afis!
catalog parteneri »

 

 

 

 

”Cupa Munţii Rodnei - A-CAR”, rally-raid şi viteză în coastă pe macadam Imprimare Email

Articol preluat de pe timponline.ro :În 21-22 noiembrie se va desfăşura în judeţ o competiţie automobilistică inedită, care acceptă la start maşini de rally-raid, dar şi de viteză în coastă, suprafaţa fiind de macadam. ”Cupa Munţii Rodnei A-Car” propune un traseu de 76 de km de probe speciale de macadam, dintr-un total de 204 km ai întrecerii.


Startul se va da la Pensiunea Decorale din Cormaia, iar sosirea este programată în acelaşi loc.


Clasamentele competiţiei vor fi separate pentru rally-raid şi viteză în coastă, unde pot participa şi maşini de raliu, la fel ca în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. Se vor întocmi clasamente pentru Auto Raly-Raid Open şi grupe cilndre benzină/diesel, pentru Auto Raliu (turisme) tracţiune 2 şi 4 roţi.


Raliul începe vineri 21 noiembrie, ora 14.00 (etapă premiată separat), iar etapa a II-a are loc sâmbătă 22 noiembrie, ora 10.00. Tot sâmbătă este şi festivitatea de premiere, la ora 20.00.


Întrecerea automobilistică organizată în premieră, pe un traseu spectaculos, este organizată de A-Car România, taxa de înscriere fiind de de 300 de lei/maşină.


Traseul are 204 km, lungimea totală a celor şapte probe speciale fiind de 76 km (harta traseului, în imaginea alăturată).