SERIE CARD OMV BASIC:   710109 - 204314 - CNP / CIF:   

Info CARD OMV

 

Conferinta Online

 

PRIMA PAGINA

Birou Virtual

UTILIZATOR: (CNP/CIF)

PAROLA: (primita pe mail)

 

Reduceri la Parteneri

Oriunde vezi acest afis!
catalog parteneri »

 

 

 

 

Cazare Imprimare Email

CAZARE – Se asigura complementar serviciului TRACTARE; este disponibil gratuit pentru membri GOLD, dar limitat la 2 nopţi.

Definiţie: CAZARE - se oferă membrului şi pasagerilor, în situaţia în care un membru A-CAR solicită intervenţie rutieră care se efectuează cu echipaj trimis de A-CAR România la mai mult de 200 km de localitatea sa de reşedinţă/domiciliu,  gratuit maximum 2 nopţi, pe perioada de valabilitate a cotizaţiei dacă:

  • transportul membrului clubului nu se poate organiza la destinaţia solicitată de acesta,
  • defecţiunea autovehiculului se poate remedia în 48 de ore în România sau în Europa.

Cazarea se organizează numai dacă intervenţia are loc la mai mult de 200 km şi se face în hotel, motel sau pensiune de minimum 2 stele.

Procedura pentru solicitarea serviciului CAZARE:

Pasul 1 - Sunaţi la DISPECERATUL NAŢIONAL tel: 0.265.230.230 şi cereţi operatorului să vă ajute.

Pasul 2 - Operatorul DISPECERATULUI NAŢIONAL va stabili, în funcţie de incidentul dvs, dacă vă asigură cazare (veţi preciza care şi câte dintre persoanele din automobil îşi suportă singure cazarea), transport şi/sau autoturism la schimb.

Pasul 3 - Operatorul DISPECERATULUI NAŢIONAL vă asigură cazare în zona respectivă şi în funcţie de destinaţia automobilului (reparaţie în service sau dus la domiciliu);

Pasul 4 - Dvs (Membru A-CAR) şi pasagerii veţi fi preluaţi de la faţa locului şi transferaţi la locul cazării, iar automobilul va fi transportat la locul de depozitare sau la service pentru reparaţii. Veţi (Membru A-CAR) semna împuternicirea unei persoane desemnate de A-CAR în scopul transportului sau reparării automobilului.

Pasul 5 - După ce s-a efectuat CAZAREA, se va efectua transferul la mijlocul de transport sau la locul unde este automobilul la schimb.

Solicitarea şi gestionarea serviciului vor fi făcute numai prin Dispeceratul Naţional al A-CAR România.